Us Wurk geopend aan het Broereplein

Donderdag is uitzendbureau Us Wurk aan het Broereplein officieel geopend. 

De opening werd verricht door Sanne Wind, de oud eigenaar van het pand. Jaap Leiker, directeur van Us Wurk, gaf voorafgaande aan de opening aan dat de verhuizing naar de binnenstad van Bolsward een goede stap is. Het is voor de naamsbekendheid van het bedrijf belangrijk om gezien te worden. Volgens Leiker is de uitzendformule een uitstekende manier om mensen aan werk te helpen. Daarnaast ziet hij dat de uitzendmarkt langzaam aan weer begint te groeien.

Bij Us Wurk werken 5 personen en die zorgen ervoor dat er gemiddeld tussen de 60 en 100 mensen gedetacheerd worden bij de verschillende bedrijven. Us Wurk is sinds 2007 werkzaam als (technisch) uitzendbureau in de regio Bolsward.

 

Sanne Wind knipt het lint door, Jaap Leiker kijkt toe

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.