Us Thus en Goed Spul Bolsward heropend na verhuizing

Ontmoetingscentrum Us Thus en de Kledingbank Goed Spul Bolsward worden op woensdag 4 maart heropend op hun nieuwe adres aan de Burgemeester Praamsmalaan 32 in Bolsward.

Vanaf begin januari zitten de kledingbank en het ontmoetingscentrum naar volle tevredenheid samen in een nieuw onderkomen. Door deze verhuizing hebben zij de mogelijkheid nog intensiever met elkaar samen te werken.
De heropening wordt woensdag 4 maart gevierd met een Open Huis vanaf 15.30 tot 17.00 uur. Op die dag wordt ook de nieuwe website gelanceerd die nu al in de lucht is: www.trefpuntbolsward.nl.

Om beter aan te sluiten op de openingstijden van het eetcafé van het ontmoetingscentrum worden per 5 maart 2015 de openingstijden van de kledingbank gewijzigd. De nieuwe tijden zijn: Maandagmorgen, 9.30 uur tot 11.30 uur; dinsdagmiddag 13.30 uur tot 16.00 uur, donderdagmiddag, 13.30 uur tot 16.00 uur en vrijdagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.