Update Fiets Elfstedentocht

Tijdens de relatief gemakkelijke editie van de fiets Elfstedentocht waren er toch twee slachtoffers waar het op leek dat ze ernstig gewond of er slecht aan toe waren.

Navraag bij de organisatie laat echter weten dat het met beide personen beter gaat. Met de fietser die bij Oudemirdum per traumahelikopter werd afgevoerd naar het UmcG, nadat hij was gevallen,  gaat het de goede kant op. Ook met het slachtoffer die bij Stavoren werd gereanimeerd  gaat het naar omstandigheden goed.  Omrop Fryslan maakte overigens nog een mooi verslag van de laatste fietser en dat was Wiebe Idsinga uit Franeker. Een bijzonder verslag. (ook voor niet Friestaligen) 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.