Update aanpak kruispunt Bolsward West in Westergoawei

De komende jaren gaan de provincie Fryslân en gemeente Súdwest-Fryslân samen aan de slag in Bolsward-West.

De projecten zorgen voor een grote verandering voor de westelijke entree van de stad. Daarom is er een visie opgesteld waarin een mogelijke toekomst staat beschreven voor Bolsward-West. Deze visie is nog niet vastgesteld.

Wat gaat er gebeuren?

  • Het kruispunt van de provinciale N359 met de Harlingerstraat wordt aangepakt
  • Er komt een nieuw busstation
  • Bedrijventerrein de Marne wordt landschappelijk ingepast. Zo wordt er onder andere beplanting geplaatst.
  • De fietsbrug Wytmarssumerfeart is inmiddels klaar

Kom naar de inloopavond

Op dinsdag 3 november organiseert de gemeente en provincie een informatieavond over deze visie. Belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Om 17.30 start een korte presentatie waarin de visie wordt gepresenteerd. Daarna kunt u de tekeningen en schetsen bekijken. Medewerkers van de projectgroep staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ook hoort men graag uw opmerkingen en suggesties. U kunt tijdens deze avond vrij in- en uitlopen.
Datum: dinsdag 3 november 2015 van 17.00 tot 20.00 uur

Locatie: voormalig Stadhuis, Jongemastraat 2 in Bolsward

In onze berichtgeving van gisteren over de aanpak van het kruispunt Bolsward West in de Westergoawei hebben wij het verkeerde kruispunt onder de aandacht gebracht.

Want de informatieavond over de aanpak van Bolsward West gaat over het Kruispunt Westergoawei/Sudergoawei, het kruispunt bij de stoplichten.En niet over het kruispunt Bolsward Noord, het kruispunt richting Witmarsum. Onze excuses voor het misverstand.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.