Unlocked wint bandcontest Koudum

Zes bands gingen zaterdag de strijd aan tijdens de bandcontest in Koudum. In de beginnergroep ging Trademark er met de winst vandoor.

Met hun covers waaronder New York state of mind hebben ze de jury weten te overtuigen. In de gevorderde groep ging Unlocked er met de winst vandoor gegaan en ook de publieksprijs werd door Unlocked gewonnen. Unlocked weet mensen altijd te overtuigen door veel energie te geven en het publiek wild te maken, de zanger sprong tijdens het optreden zelfs het publiek in.

De band reperteert in Sneek met ondersteuning van bandcoach Sytze Verbeek. De band bestaat uit jongeren van
14-16 jaar: Thom (zang) Quinten (toetsen) Milan (bas) Daan (gitaar) Rins (drum). Unlocked heeft de jury weten te overtuigen met een eigen repertoir: eigen nummers, mashups en een aantal sterke covers. Benieuwd geworden naar
Unlocked? Ze zullen dit jaar deelnemen aan ParkBOP in bolsward, voor meer
informatie zie: facebook.com/deunlockedband

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.