Unieke 11 steden kaartenset te koop bij Primera Bolsward

Primera Bolsward heeft samen met Ane Norder van Norder advies en Grafisch ontwerpster Nynke Lootsma een unieke kaartenset op de markt gebracht.

Het gaat om een set van 15 ontzettend leuke en bijzondere ansichtkaarten. De 15 kaarten vertegenwoordigen iedere plaats waar een stempelpost van de Elfsteden Fietstocht is. Op de kaart staat een gezichtsbepalend item van de plaats, de kreet die bij de stempelpost hoort en het aantal kilometers wat er vanaf die plaats nog afgelegd moet worden. Vanzelfsprekend zitten er drie kaarten van Bolsward in.

De kaartenset is een must voor bedwingers van de 11 steden in welke vorm dan ook. Daarnaast kan de kaartenset, eenmalig uitgegeven, als een collectors item gezien worden en zijn ze ook gewoon erg leuk om te versturen.

Primera Bolsward verkoopt de set voor maar 4,95. En dat is voor een collectors item van maar liefst 15 kaarten “een hatstikkene mooi prieske”, aldus Niels Engelmoer, ondernemer van de Primera. De set zal richting en tijdens Pinksteren ook te koop komen bij fietsverwante winkels, hotels en campings in Bolsward e.o.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.