Uitzendbureau Us Wurk sponsort stellingen Voedselbank Bolsward

Bolsward – Op de oproep van de Voedselbank Bolsward, eind vorig jaar, om magazijnstellingen kwamen veel reacties binnen.

Daardoor konden de vrijwilligers van de Voedselbank Bolsward gestaag doorgaan met het efficiënter inrichten van de beide opslagruimtes.

Naast een aanbod van de volièrevereniging BEO meldde ook Jaap Leiker, directeur/eigenaar van Uitzendbureau Us Wurk uit Bolsward zich.
,,Wij geven aan het eind van het jaar geen relatiegeschenken, maar steunen elk jaar een goed doel. In 2014 viel onze keus op de Voedselbank Bolsward. Wij zijn dan ook blij dat wij met onze bijdrage van 500 euro de opslagruimtes van fraaie stellingen konden voorzien.”
Penningmeester Jan Dijkstra nam de 500 euro met genoegen in ontvangst (zie foto) en verzekerde Leiker er van dat het geld met de aanschaf van de magazijnstellingen goed besteed was.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.