Uitnodiging webinar over coronafonds voor maatschappelijke organisaties en sportclubs in Súdwest-Fryslân

Súdwest-Fryslân heeft ook dit jaar 1,8 miljoen euro beschikbaar om maatschappelijke organisaties en sportclubs in de gemeente financieel te steunen.

Veel van deze organisaties die het vorig jaar nog wel redden zijn nu echt door de reserves heen. Met dit coronafonds willen we voorkomen dat culturele organisaties, sportclubs en dorpshuizen het niet redden. Daarom organiseren we op maandag 26 april een webinar voor maatschappelijke organisaties en sportclubs in Súdwest-Fryslân. Wil jij meer weten over het coronafonds? Noteer dan alvast het webinar op 26 april in je agenda!

  • Datum: maandag 26 april 2021
  • Tijd: 20.00 – 21.30 uur
  • Locatie: thuis, achter je computer of IPad

Corona zorgt ook voor uitdagingen, vernieuwingen en vraagt om veerkracht. Hoe houd je bijvoorbeeld contact met je leden in een tijd waarin we elkaar nauwelijks kunnen ontmoeten?
Tijdens het webinar praten we hierover met de wethouders Mirjam Bakker en Bauke Dam, Eddy Lania van Doarpswurk en Wiebren Buma van Cultuurplein. Ze gaan met elkaar in gesprek over hoe je je organisatie draaiende kunt houden in coronatijd.

Deelnemen

Je kunt op 26 april eenvoudig deelnemen aan het webinar. Tijdens het webinar kun je ook al je vragen stellen via de chat.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.