Uitnodiging Cybercrime webinar voor ondernemers uit Súdwest-Fryslân

Cybercrime is actueler dan ooit. Wist je dat 1 op de 5 MKB-ers  slachtoffer is van cybercriminelen? Cybercriminelen maken ook misbruik van het coronavirus en zien hun kans schoon om ondernemers op te lichten met nepmails, ransomware (gijzelsoftware) en hacks.  Juist nu is het belangrijk om extra alert te zijn om te voorkomen dat ook jouw onderneming slachtoffer wordt van cybercrime.

Daarom organiseren Ondernemend Sneek en Gemeente Súdwest-Fryslân in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en MKB Cyber Campus een webinar voor ondernemers uit Súdwest Fryslân.

Datum: Woensdag 21 april 2021
Tijd: 19.15 – 20.45 uur

Zorg dat je erbij bent!

In dit webinar word je voorzien van praktische tips en vertelt een cyberslachtoffer wat hem is overkomen en word je geïnformeerd hoe een hacker te werk gaat. Het webinar gaat over de belangrijkste vormen van cybercriminaliteit: phishing (ook in relatie tot het coronavirus), ransomware en CEO-fraude. Ook is er aandacht voor veilig thuiswerken. Nieuwsgierig of en wat er speelt in jouw eigen omgeving? De organisatie is voorafgaand aan dit webinar op onderzoek geweest en deelt de uitkomsten. Tijdens het webinar is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Laat ook jouw medewerkers deelnemen aan dit webinar! Zeker nu er veel vanuit huis wordt gewerkt, kunnen zij door een simpele vergissing of misleiding jouw onderneming onbedoeld tot slachtoffer maken.

Meld je nu aan!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.