Uitbreiding voor De Klokslag

Afgelopen zaterdag werd de nieuwe bedrijfshal van machinefabriek de Klokslag op de Marne geopend.

Het bedrijf is gespecialiseerd in kaasproductiesystemen voor harde, halfharde en zachte kaas.

Het bedrijf is al 22 jaar gevestigd op industrieterrein De Klokslag.  Met het afschaffen van het melkquotum wordt de melkplas groter en deze plas brengt een golf aan bedrijvigheid met zich mee waar het Bolswarder bedrijf op mee vaart. Zo zit de orderportefeuille tot 2015 gevuld met daarin onder andere de  kaasproductielijnen en pekellokalen voor de kaasfabriek A-ware Food Group in Heerenveen.

Door deze grote orderportefeuille kwam het bedrijf met een opslagprobleem te zitten. Deze assemblagehal van 3.500 m2 geeft voorlopig ruimte aan het bedrijf. In de hal zullen complete productielijnen worden opgesteld om proef te draaien.

Bij de opening bleek overigens ook dat deze hallen niet de laatste uitbreiding zijn. Want tegenover de nieuwe assemblagehal wordt inmiddels al weer hard gewerkt aan een loods van 1.800 m2. Deze hal zal worden ingericht met speciale apparatuur voor het bouwen van o.a. pekelkooien en roestvrijstalen pekelbaden.

 (klik voor groter formaat)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.