Ufo's in Bolsward

De wereld brandt, maar kinderen hebben hem niet aangestoken

Syrië, Irak, Zuid-Soedan en het door ebola getroffen West-Afrika. Nooit eerder werden zoveel kinderen geconfronteerd met geweld, angst, honger en ziekte.

Nooit eerder moesten zoveel kinderen overleven in noodsituaties. Zij hebben nú medische zorg, voeding, water, psychosociale hulp en onderwijs nodig! Nooit eerder was voor zoveel kinderen hun toekomst in gevaar.

Deze kinderen in nood hebben ónze hulp nodig. UNICEF heeft hiervoor een speciaal gironummer opengesteld, giro 121. Ook kan men 3 Euro doneren door ‘UNICEF’ te sms’en naar 4333.

De Unicef-vrijwilligster Jelly Deinum uit Workum legt uit: “ Het idee is om in Workum, Bolsward en Koudum in diverse winkels, in de maand november, een UFO neer te zetten, waar klanten een donatie in kunnen doen. Een UFO is een UNICEF FONDSENWERVEND OBJECT.

Bolsward, Workum en Koudum helpen ook mee. In Bolsward staan de Ufo’s bij Jumbo, De Wereldwinkel, Het Boekhuis en DA Atsma in Bolsward

Op 20 november 2014 is het ook 25 jaar geleden dat het Kinderrechtenverdrag werd ondertekend door vele landen. Helaas wordt dit verdrag nog altijd met voeten getreden.”

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.