Ufo´s boven Bolsward

Jelmer Haringa zag in 2010 voor de eerste keer een UFO boven de snelweg tussen Bolsward en Sneek hij deed dat samen met Rick en met zijn neef Richard, maar dat was zeker niet zijn laatste waarneming.

“Het ging om twee UFO’s boven de A-7, het waren grote ruitvormige UFO’s met aan de onderkant 4 lichten 2 Groene en 2 Rode”: Aldus Jelmer. De kleuren en de onbekende vliegende objecten waren bijzonder en beslist niet aards. In totaal heeft Jelmer al 26 waarnemingen gezien. Dat er buitenaards leven moet zijn is voor Jelmer al lang niet meer een vraag.

“Die eerste waarnemening waren dus twee grote ruitvormige UFO’s, ze bewogen langzaam, vlogen zeer laag en er was geen geluid. En groot met vier lichten, twee kleuren rood en groen”. “We reden in de auto met 80 km per uur, dus we hebben helaas hier geen foto van” Maar navraag en onderzoek leverde op dat meer mensen een zelfde soort UFO hebben gezien.(foto: via Jelmer Haringa)

Daarnaast heeft Jelmer drie keer een spierwitte UFO boven Bolsward. gezien:”Het begon klein in de lucht als een witte ster, vervolgens werd de ufo groter en groter, wel 100 maal groter als dat kleine lichtje in het begin”. “De ufo vloog langzaam naar links en na 2 minuten was de ufo weer verdwenen, nadat hij langzaam weer terug in kleine ster veranderde” en het licht wat er af kwam was echt waar hemels wit”. En in de tien minuten die erop volgde gebeurde dit nog twee keer. “Dit was om 03:37 zaterdagnacht boven mijn huis in het centrum van Bolsward. Mijn maatje stond naast me en heeft hetzelfde gezien. Ook kregen we spontaan een raar gevoel in ons buik! Net alsof we in een achtbaan zaten, zo’n gevoel”.

Maar daarnaast heeft Jelmer ook andere waarnemingen gezien. 12x zag hij samen met iemand anders een oranje bol in de lucht. Volgens Jelmer zijn het beslist geen Chinese lampionen  want deze lichten knipperden tijdens hun vlucht en gaan in de richting van de wind. Deze bolvormige UFO’s worden volgens Jelmer ook het vaakst waargenomen. Vaak in de kleuren wit, oranje en zwart.

“Ik geloof al heel mijn leven in buitenaards bestaan, het zou egoïstisch zijn om te denken dat we alleen zijn in ons universum”:aldus Jelmer “Ik heb ook zeer heldere dromen over de dag dat ze masaal gaan landen, ook mijn broer en moeder hebben deze droom gehad”. Bang is Jelmer niet, buitenaardsen komen in vrede. Het is voor Jelmer een bevestiging dat we niet alleen zijn en dat de tijden nu gaan veranderen. “Ik weet dat de buitenaardsen binnenkort komen en gaan landen en weet de reden waarom ze komen, alleen het punt is nog dat veel burgers nog niet geloven in buitenaardsen”. De bedoeling is dat de buitenaardsen zich zichtbaar maken aan mensen die er klaar voor zijn, steeds meer mensen geloven nu anno 2011 in buitenaards leven! En dat vindt Jelmer mooi. “Want wij als mensen van planeet aarde moeten de vrije wil geven om akkoord te gaan met de komst van de buitenaardsen” Als de buitenaardsen het akkoord over vrijwel de gehele wereld horen, kunnen ze beginnen met landen! Maar mensen zijn nog erg bang voor buitenaardsen

” Ik heb contact met buitenaards leven, niet persoonlijk, maar via gedachten”. “De ufo waarnemingen heb ik naar mijn mening te danken aan het feit dat ik 2 jaar geleden bij de Margriet tunnel om buitenaards contact heb gevraag”. “Het was diep helder in de lucht en je kon de melkweg erg goed zien, ik heb toen de vraag gesteld in mijn gedachten om contact met de buitenaardsen”  Na die telepathische vraag zijn de UFO waarnemingen begonnen. En de mensen die hij het verteld en uitlegt hoe hij contact maakt, ervaren hetzelfde wat Jelmer heeft meegemaakt, ook zij zien nu UFO’s.

En negatieve reacties? “Innerlijk weet ik het gewoon, ik heb ze met mijn eigen ogen gezien”.  “Als ik met mensen praat over ufo’s dan zie ik wie geinteresseerd is en wie niet. In het verleden heb ik veel mee gemaakt, waardoor ik nu deze tijd wel tegen een stootje kan!”. “En ja mensen draaien je de rug om als het om ufo onderwerpen gaat, maar iets zegt me dan ook dat ze er nog niet klaar voor zijn, eens komt die dag wel! Ik merk ook dat de groep mensen die zich hiermee bezig houden steeds groter wordt”. Het is voor Jelmer een teken dat de mensen die geloven niet gek zijn. “Op hyves hebben we al een groot netwerk opgebouwd, dus ook dit werkt goed voor het zelfvertrouwen om ermee door te gaan, evenals de telepatische boodschappen die ik heb mogen ervaren”.

Voor mensen die meer willen weten over UFO waarnemingen of zelf ook al eens UFO’s hebben gezien is er 13 augustus in  Grand Cafe Hotel De Wijnberg een bijzondere avond. Dan zal de Disclosure Tour Bolsward aan doen. Thema’s die aan bod komen zijno.a. buitenaards contact, met natuurlijk de recente uitzending van Omrop Fryslan ‘Ufo’s in Friesland’, Vrije Energie, Gezondheid en Niburu Health met de ‘Schumann Resonantie’ en de ‘Stargate’

U dient zich voor deze Disclosure Tour altijd even aan te melden bij: disclosure@niburu.nl Een korte vermelding van de betreffende locatie, uw naam en het aantal personen volstaat.

Aanvang 19.00 uur, zaal open 18.30 uur Entree €. 8,–

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.