UCC Coffee Benelux B.V. verhuist haar kantoor naar haar vestiging in Bolsward

De directie van UCC Coffee Benelux B.V. – kantoor houdend te ‘s-Hertogenbosch – heeft besloten haar vestiging in ‘s-Hertogenbosch te sluiten per het tweede kwartaal 2015 en te verhuizen naar de vestiging in Bolsward.

Inmiddels is er met de vakbonden een sociaal plan afgesloten voor de circa 15 medewerkers die het werk niet kunnen of willen volgen. Ook de ondernemingsraad heeft een positief advies gegeven.

“Ons huurcontract loopt in 2015 in ‘s-Hertogenbosch af. In de afweging die wij hebben gemaakt is er besloten om te centraliseren op onze productielocatie in Bolsward.” Aldus, Yvo Paagman, algemeen directeur ad interim. “Wij hopen dat onze medewerkers zo spoedig mogelijk ander werk zullen vinden”.

Met deze verhuizing komt er een einde aan de historie van voormalig Koffiebranderij en Theehandel “Drie Mollen sinds 1818” B.V. in ’s-Hertogenbosch.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.