Tymen Bijlsma wint Jeugd Wallball toernooi

Tymen Bijlsma heeft woensdag 15 augustus het vijfde Wallball jeugdtoernooi van KV Bolsward gewonnen. De spelvorm was enkel- en dubbelspel.

De deelnemers speelden ieder twee rondes enkelspel en vier rondes dubbelspel, waarna het totaal klassement kon worden opgemaakt. Er werd sportief en enthousiast gestreden om de prijzen. Tymen wist alle zes speelrondes te winnen; een geweldige prestatie. Rouke Hooghiemstra werd tweede met vijf winstpartijen. Marit Steigenga en Rogier Feenstra slaagden erin om ieder drie speelrondes te winnen, zodat het totaal aantal gescoorde punten de uitslag moest bepalen. Na wat rekenwerk mocht Marit Steigenga de derde prijs in ontvangst nemen.

Uitslag:

1e prijs: Tymen Bijlsma

2e prijs: Rouke Hooghiemstra

3e prijs: Marit Steigenga

 

 

foto v.l.n.r.;  Rouke Hooghiemstra, Tymen Bijlsma en Marit Steigenga

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.