Tweede PostNL-terminal voor Primera Bolsward

Het PostNL-servicepunt in de Primera in Bolsward heeft een tweede PostNL-terminal gekregen.

“Dit gaat lucht geven, we kunnen hierdoor mensen die snel willen, snel helpen en mensen die gericht advies willen in alle rust gericht advies geven, heerlijk voor ons en voor de klanten”, vertelt ondernemer Niels Engelmoer heel blij. Ook op de tweede terminal kunnen alle handelingen zoals bijvoorbeeld frankeren, pakketjes inscannen, uitreiken en RDW(kentekens) worden verricht.

Engelmoer werd ruim een maand geleden landelijk Retailer van de Maand bij PostNL. “Er kwam natuurlijk hoog bezoek van PostNL en toen heb ik ze laten berekenen of wij misschien niet te veel handelingen doen voor 1 PostNL-terminal”. Omdat er maar heel weinig winkeliers een tweede terminal krijgen schatte Engelmoer de kans niet groot in. Tot zijn verrassing kwam er al snel bericht dat de stroom mensen die de afgelopen jaren gebruik maakten van het PostNL-servicepunt in Primera Bolsward zo enorm gegroeid was dat hij in aanmerking kwam voor een 2e terminal.

Winactie voor de klanten
Klanten reageerden vandaag al verrukt op de snellere bediening. “Geen woorden voor, en dat in Bolsward”, aldus een vaste klant. Om het heuglijke feit te vieren heeft Engelmoer samen met PostNL een actie op touw gezet. Iedereen die gebruikt maakt van 1 van beide terminals, krijgt maakt direct kans op een Retro Post-tas. Bij geen prijs in de winkel maakt men nog kans op een iPad.

Het PostNL-servicepunt in Primera Bolsward is iedere ochtend(ook maandags) om 8 uur al open en verricht vanaf opening alle handelingen. Op maandag t/m donderdag zijn ze tot 18.30u open, vrijdags koopavond en zaterdags tot 17u.

Op de foto: Stagiair Alex schrijft een kenteken over en Niels frankeert een pakketje


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *