TV Bolsward in Den Haag

Vier dagen per week zit Sander de Rouwe in Den Haag voor zijn werk in de Tweede kamer. Als lid van de CDA fractie doet hij dit nu alweer zo’n vier jaar.

TV Bolsward ging een dagje mee met Sander naar Den Haag en volgde hem tijdens een gedeelte van die dag bij zijn werk, en dat zijn lange dagen. Fractievergadering, bezoek ontvangen die komen lobbyen voor verbreding van de A-73. Inlezen van de stukken voor het debat over de hoge school Inholland en later op de dag het debat zelf en dan ook nog de stemmingsronde in de tweede kamer. Een werkdag stopt niet om 17.00 uur, maar duurt vaak tot 22.00 uur.

De weekenden in Bolsward zijn dan voor zijn gezin. Maar als Sander boodschappen moet doen, dan is hij weer”openbaar bezit” en kan het in de zomer voorkomen dat het ijs op het boodschappenlijstje bij thuiskomst gesmolten is. Binnenkort volgt op TV Bolsward het verslag wat we deze dag gemaakt hebben. En beelden vanuit de fractiekamer van het CDA TIJDENS een vergadering. En dat is nog nooit een journalist gelukt!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.