Twee majoretteteams CMV Oranje geplaatst voor NK

Bolsward: Sporthal de Middelzee was het middelpunt voor de majorettewedstrijd van de NBTA afgelopen zaterdag 14 oktober. CMV Oranje Bolsward organiseerde hier een reguliere wedstrijd waar 165 shows werden gejureerd door Nicole Werkman en Debbie van Wieringen.

Maar liefst 14 verenigingen uit het Noorden van Nederland deden hier aan mee. Wederom een flinke opkomst in deze relatief onbekende wedstrijdsport die bekend staat om zijn straatoptredens.

De meiden van CMV Oranje hebben dit seizoen reeds hun talent,onder leiding van Rianna Haitsma-van der Goot en LyannaOostra,bewezen met de vele prijzen die al binnengehaald zijn; zo plaatste het selectieteam zich eerder dit seizoen al voor het NK Runner-up kampioenschap en afgelopen zaterdag voegde het juniorenteam zich hieraan toe! Een ongekende prestatie!

Daarnaast vielen de ruim 30 meiden als solist, duo of groep flink in de prijzen.

Naast de wedstrijdgroepen traint de opleidingsgroep (vanaf 5 jaar) ook iedere week, hiervoor worden nog nieuwe leden gezocht. Mocht je nieuwsgierig zijn, kom dan gerust eens kijken (www.oranjebolsward.nl) bij de training of op 4 november in sporthal De Middelzee, want dan zullen de solisten en duo’s gaan strijden om de titel bij het Fries Kampioenschap in Bolsward.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.