Twee keer winkelverbod voor één jaar bij de Hema

Op dinsdag 9 april is een 43-jarige vrouw uit Witmarsum door de politie aangehouden in verband met winkeldiefstal.

Ze werd door het personeel van HEMA Bolsward al in de gaten gehouden. Toen ze de winkel verliet zonder te betalen is de vrouw meegevraagd naar binnen en is de politie gebeld. Na verhoor en onderzoek bleek dat ze voor €2,60 aan goederen had gestolen. Aangezien de HEMA is aangesloten bij “Afrekenen met winkeldieven”  kan de vrouw ook nog een acceptgiro van de schadevergoeding tegemoet zien ter waarde van 151.- euro. Daarvan gaat 125.- euro naar de gedupeerde winkelier.

Tegen de vrouw was 3 weken eerder ook al aangifte gedaan. Toen was er ook een vermoeden van diefstal. De politie heeft deze aangifte nog in onderzoek. De vrouw heeft een winkelverbod gekregen en mag een jaar de HEMA niet in. 

Op 5 april heeft de politie een 41-jarige vrouw uit Bolsward aangehouden en verhoord. Dit naar aanleiding van 2 aangiftes van HEMA Bolsward tegen de vrouw. Ze heeft toegegeven de opgegeven goederen te hebben gestolen. Ook zij heeft een winkelverbod van een jaar gekregen en de boete van €151,-

Lees ook: Winkeldievegges opgesloten door eigenaresse 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.