TV Bolsward start crowdfunding campagne

TV Bolsward is begonnen met een crowdfunding campagne om daarmee het benodigde geld bij elkaar te krijgen om een nieuwe camera aan te schaffen.

Er wordt nu nog gebruik gemaakt van apparatuur die van de vrijwilligers zijn en dat begint zich zo langzamerhand te wreken. Omdat de stichting binnenkort over moet gaan tot de aanschaf van een nieuwe videocamera, start men deze  crowdfunding campagne. De stichting heeft namelijk geen donateurs en daardoor ook niet de financiële middelen om dit zelf aan te kunnen schaffen. Met de hulp van de bezoekers van de website kan dit wellicht slagen. Crowdfunding is een moderne manier van fondsenwerving. Vanuit de gedachte dat vele mensen een bijdrage “investeren”, kan zo voldoende kapitaal verkregen worden om deze plannen te realiseren.

TV Bolsward is sinds 2011 als stichting actief en daarvoor waren de vrijwilligers al zo´n 3 jaar bezig met het filmen en vastleggen van de gebeurtenissen van de bijzonderheden in Bolsward. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de vele reacties die de vrijwilligers regelmatig horen. Ook de bezoekersaantallen van de website laten dit zien. Voor de zomervakantie bezochten tussen de 13.000 en 15.000 mensen per maand  de website. De laatste maanden is dit aantal bijna verdubbeld.
“De huidige camera doet het nog maar is hoognodig aan vervanging toe, maar omdat deze van één van onze vrijwilligers is willen er als stichting zelf één aanschaffen”:Aldus Ton Visser, voorzitter van de stichting.

“We hopen dat we met deze actie €3.000,- euro bij elkaar kunnen halen zodat we de camera (zie foto) kunnen aanschaffen die op ons wensenlijstje staat. Het gaat dan om een pakket waarbij naast de camera ook nog een cameralamp, opbergtas, statief, geheugenkaart, microfoons  en accu’s zit”.

Gastredacteur

TV Bolsward kan de investering niet terug betalen in geld maar zal de investeerders terugbetalen in de vorm van prachtige reportages over Bolsward en zijn inwoners. Daarnaast kunnen mensen die donateur worden aangeven of ze gastredacteur willen worden bij TV Bolsward. Dat houdt in dat ze zelf berichten voor de website van TV Bolsward kunnen maken.

Meedoen aan de crowdfunding kan vanaf €5,-

Voor bedrijven die €50,- of meer investeren biedt  TV Bolsward advertentieruimte aan op de site.

Zo staat vanaf €50,- uw banner één maand op de website,  Vanaf €100,- staat uw banner 5 maanden in de spotlight en vanaf €200,- bent u verzekerd van één jaar lang adverteren op TV Bolsward.

Via de webshop, die boven aan deze pagina staat kunt u meedoen en kiezen waar u ons mee wilt helpen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.