Tulpenactie World Servants Bolsward

De jongeren van de stichting World Servants Bolsward gaan vanaf woensdag 12 april, net als vorig jaar, langs de deuren om duizend bossen met prachtige tulpen te verkopen.

Deze zomer vertrekken vier jongeren uit Bolsward naar Zambia, Malawi en Guatemala om te bouwen aan verandering. Zo’n reis kost geld; per persoon een bedrag van ongeveer €2500,-; geld wat de jongeren zelf moeten opbrengen. €500,- betalen ze uit eigen zak.

De rest van het bedrag proberen ze met verschillende acties bij elkaar te krijgen; de tulpenactie is hier een voorbeeld van. De stichting World Servants Bolsward helpt hen daarmee.

Wilt u met Pasen prachtige tulpen op tafel hebben?Koop dan bij de jongeren die aan de deur komen mooie tulpen en steun hiermee bouwprojecten voor mensen die het hard nodig hebben. Een bos kost €3 en twee bossen voor €5.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.