Tsjillen in de sloep opnieuw afgelast

Het evenement Tsjillen in de sloep, dat stond gepland op zaterdag 11 september, is vanwege regelgeving omtrent corona afgelast. Ook vorig jaar vond het evenement vanwege de maatregelen niet plaats.

Het was een lastige, maar wel de meest verstandige beslissing, aldus het bestuur. Door aanscherpingen in de regelgeving kan Tsjillen niet op de manier worden georganiseerd zoals het bedacht en bedoeld is. Daarom is na wikken en wegen besloten het evenement uit te stellen.

Tsjillen in de sloep is een kleurrijke tocht door de grachten van Bolsward, waarbij varend publiek en publiek aan de wal kan genieten van muzikale en theatrale acts en dansoptredens door prachtig versierde straten. De voorgaande edities vonden plaats tijdens het Pinksterweekend. Daarom is ook besloten om de volgende editie traditiegetrouw te organiseren op de vrijdag voor Pinksteren. Dat is op vrijdag 3 juni 2022.

Alle betrokkenen zijn via e-mail op de hoogte gebracht van de consequenties die de afgelasting met zich mee brengt.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.