Tryater met ‘Wat jo wolle’ vrijdag in het Marnetheater

Bolsward – In een tijd waarbij alle meningen tellen en ze steeds harder tegen elkaar botsen, komt Tryater met een passend antwoord: een avond waarbij iedereen krijgt wat hij of zij graag wil!

Tryater maakt de ideale theateravond. Acteurs Lourens van den Akker, Aly Bruinsma, Nynke Heeg en Ali Zijlstra proberen in deze uitbundige voorstelling uit te zoeken wat het publiek nu eigenlijk wil zien. Ze zullen nóg meer dan anders alles in het werk stellen om het publiek het naar de zin te maken. De ultieme romantische liefdesscène, een klucht met deuren, een Friese poëzievoordracht of spektakel; alles is mogelijk. Het publiek kan vooraf aangeven wat het graag wil zien; de acteurs gaan het spelen. Als uit een toverdoos worden de scènes neergezet. Het wordt virtuoos, zoals een revue waarin van alles voorbij komt. Geïnspireerd door alle opvattingen en ideeën van het publiek gaat Tryater voor een onvergetelijke avondje theater. Gezellig en genoeglijk. En als het aan ons ligt, komt die verloting (met ‘vette’ prijzen) er in de pauze ook.

Fotografie: Kamerich & Budwilowitz

In de pers:
‘Wat jo wolle is in dynamische voorstelling in een hoog tempo, met toneel, dans en muziek’
‘De vier spelers krijgen en pakken alle ruimte om te laten zien wat ze in hun mars hebben’ (Leeuwarder Courant)
‘Een zeer dynamische en uitbundige voorstelling dus, waarin Tryater op een vermakelijke manier verschillende keuzes en meningen van het publiek belicht’ (Theaterkrant)

Tryater – voorstelling ‘Wat jo wolle’

Datum:
vrijdag 17 november
Aanvang:
20.15 uur
Locatie:
Marne Theater, Schoolstraat 1, Bolsward
Reserveren:
Gysbert Japicxhûs, telefoon 0515 573990

 


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: