Trucktour Bolsward

Voor de vijfde keer werd dit jaar op 5 juni de 5e trucktour georganiseerd. Begin april was de inschrijving voor deze rondrit in vrachtwagens open gegaan en een dag later was het vol. In konvooien van ieder 50 wagens vertrokken de deelnemers voor een rit van zo’n 50 km door Friesland. Als eerste reden de wagens door het centrum van Bolsward. Daar werd veel getoeterd en gezwaaid.

Door ieder dorp waar de deelnemers doorheen reden was het druk en werd er wederom veel getoeterd en gezwaaid. Na een rit van bijna twee uur, kwamen de vrachtwagens weer aan op het industrie terrein de Marne. Al sinds de eerste keer is dit het verzamelpunt voor dit evenement. Ook het slotfeest staat bekend als gezellig en de meeste deelnemers vieren hier nog eventjes door waar ze zo’n twee uur eerder al mee begonnen waren. Petra Kroon en Ton Visser maakten ieders een eigen verslag van deze dag en hebben de beelden gecombineerd tot een dvd van ca. 35 minuten. Deze is te bestellen. Voor meer informatie klik hier.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.