Tropisch Heamiel

Over een maand is het weer tijd om het Heamiel te vieren, dat betekent vier dagen feest voor stad en platteland. En vandaag stelt het Heamieltrio zich voor. Aloha Bolsward en omstreken!

 

Mijn naam is Hedwig Jansen en ik ben 23 jaar. Samen met mijn vriend woon ik met veel plezier in het gezellige Groningen waar ik voor mijn studie Rechten aan de RUG naartoe ben verhuisd. In het weekend ben ik nog vaak bij mijn ouders in Bolsward te vinden. Doordeweeks ben ik als bedrijfsjurist werkzaam bij Stenden Hogeschool in Leeuwarden. En naast volleyballen en zeilen, onderneem ik in mijn vrije tijd graag dingen met mijn zussen, broertje en vriendinnen.

Ik vind het heel bijzonder nu eindelijk te mogen aankondigen dat ik dit jaar als Heakeninginne samen met Sanne en José het heamieltrio mag vormen. Als geboren en getogen Bolswarder heb ik het geluk gehad te mogen opgroeien met alle gezelligheid die de Heamieldagen met zich meebrengen. Of ik nu in alle vroegte op de vrijmarkt stond, of dat we met het hele gezin gingen kijken naar ‘onze logés’ op het folkloristisch dansfestival, alles vond ik even leuk. En ik vind het dan ook extra speciaal om dit jaar in deze rol een bijdrage aan de geweldige Heamielsfeer te mogen leveren. We kijken er met z’n drietjes enorm naar uit om samen met het comité en alle aanwezigen Bolsward te laten stralen!

Tot ziens,
Hedwig

Ik ben José Bleeker, 20 jaar en geboren en getogen in Bolsward. Ik studeer Rechten aan de NHL in Leeuwarden en daarnaast werk ik met veel plezier in de horeca. Op dit moment al meer dan drie jaar bij Pizzorante Ponte Vecchio in Bolsward en ook als barvrouw bij CLUB1841 in Sneek. De drukte en het contact met de gasten in deze horecagelegenheden spreken mij erg aan. Ik kijk dan ook uit naar alle activiteiten en ontmoetingen tijdens de Heamieldagen.

In mijn vrije tijd beoefen ik de sport paardrijden, doe ik aan bootcamp en zo nu en dan eens een hardloopwedstrijd. Ook shoppen, uitgaan en een terrasje pakken behoren tot de favorieten. Ik ben opgegroeid met paarden en deze passie heeft altijd een grote rol gespeeld in ons gezin. Tijdens de Heamieldagen waren wij dan ook niet in de stad te vinden, maar op het Heamielconcours. Dit jaar aan mij de eer om het Heamiel vanaf een hele andere kant te mogen meemaken, de Heawein! Na de intocht zullen wij vanaf het bordes proosten, met overheerlijke cocktails van karnemelk, op weer een fantastische editie van het Heamiel.

Geweldig dat ik met Hedwig en Sanne tijdens de Heamieldagen de stad mag vertegenwoordigen en op deze manier een bijdrage kan leveren om dit evenement weer tot een groot succes te maken. Het Heamiel is een feest wat je zelf moet komen beleven en zeker niet mag missen! Samen met het Heamielcomité gaan wij ervoor zorgen dat het weer prachtige dagen zullen worden. Ik heb er veel zin in en hoop jullie allemaal terug te zien tijdens deze vierdagen durende safari!

Groeten,
José

Hoi allemaal,

Mijn naam is Sanne Dijkstra en ik ben 20 jaar oud en wat ben ik blij dat ik dit jaar hofdame van het Heamiel 2014 mag zijn. Ik woon mijn hele leven al in Bolsward, samen met mijn ouders Johan en Saapke en broer(tje) Marc.

Ik zit op dit moment in het derde jaar van de pabo. Ik wil graag, na het afronden van mijn studie, juf worden of iets waarbij ik me bezighoud met de zorg van kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen of wat leuks te doen met mijn vriend of vriendinnen. Verder zit ik op volleybal en ga ik dit jaar de Elfstedentocht voor de 6e keer fietsen. In de weekenden ben ik aan het werk bij de Sake Store in Bolsward. Hier werk ik al drie jaar met heel veel plezier.

Het thema van dit jaar is: Tropisch. Ik vind dit zelf een erg leuk thema! Bij tropisch denk ik aan de het mooie weer, vakantie en natuurlijk genieten. Zelf vind ik het heerlijk om naar tropische landen op vakantie te gaan.

Samen met Hedwig en José heb ik er erg veel zin om alle leuke activiteiten te mogen beleven. Ik hoop dat u er ook zin in heeft en van deze tropische dagen zult gaan genieten.

Hopelijk tot ziens!
Sanne

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.