Tropical Paintrun groot succes

Ruim 500 deelnemers stonden donderdagavond op de Dijkstraat Bargefenne aan de start van deTtropical Paintrun. Een trimloop over 5 km waarbij de deelnemers op een aantal plaatsen werden bekogeld met gekleurd poeder en verf.

Vandaar dat alle deelnemers in een wit t-shirt aan de start verscheen om een zo gekleurd mogelijk shirt te krijgen. Het poeder en de verf was overigens uit wasbaar dus veel schade aan de kleding kon het niet veroorzaken. De vrijwilligers van de Bolswarder Brandweer waren onder andere de personen die zorgden dat de deelnemers er gekleurd op kwamen te staan en die er na afloop ook voor zorgden dat de wegen weer schoongespoten werden.

Over één ding waren alle deelnemers het eens, dit is leuk, dit is gaaf en dit mag volgend jaar wel weer op het programma worden gezet!.

Foto album Brandweer Bolsward (Wiebe Palstra)

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.