Traptreden Marktplein klaar, weekmarkt weer terug naar het centrum

Vanaf deze week kan er gebruik gemaakt worden van de veel besproken traptreden op het Marktplein.

De speciale zitplaatsen werden aangelegd in het kader van de herinrichting van de binnenstad. Niet iedereen was er even blij mee. Zo vond Bolswards Historie het niet passen binnen het historische centrum van de stad. Andere inwoners zagen het juist als een aanwinst voor de stad. Een plek waar je tijdens de mooie zomerdagen en voor- en najaarsdagen kunt genieten van de mooie binnenstad van Bolsward.

Weekmarkt

Doordat de werkzaamheden bijna zijn afgerond, er moet alleen nog een hek geplaatst worden, zal de weekmarkt vanaf donderdag 22 maart weer terug verhuizen naar de binnenstad. Het zal wellicht even zoeken zijn want er heeft een kleine herinrichting plaats gevonden.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.