Training stoppen met roken

Op 21 januari begint in Bolsward en Sneek de training ‘Pakje kans’. ‘Pakje kans’ is bedoeld voor mensen die willen stoppen met roken.

De training bestaat uit zeven avondbijeenkomsten en wordt in groepsverband gehouden. Alle deelnemers gaan gelijktijdig door dezelfde fasen van stoppen met roken heen en kunnen elkaar helpen. Tijdens de training is er aandacht voor onderwerpen als ontwenningsverschijnselen, voeding en gewicht en hoe te handelen bij moeilijke momenten.

Aanmelden of meer informatie?
‘Pakje kans’ wordt georganiseerd door GGD Fryslân en Stoppen met roken Adviesbureau Diana Beek. Wilt u deelnemen aan de training? Mensen kunnen zich tot een week voor aanvang aanmelden. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen met 088 22 99 216. Meer informatie over de training en de locaties kunt u vinden op www.stoppenmetrokeninfryslan.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.