Training stoppen met roken in Sneek, Bolsward en Workum

Op woensdag 17 september 2014 start de stop-met-roken training ‘Pakje kans’ in  Bolsward, Sneek en Workum.

‘Pakje kans’ is bedoeld voor mensen die willen stoppen met roken. De training bestaat uit zeven bijeenkomsten.

Pakje kans

De training ‘Pak je kans’ wordt in groepsverband gehouden. Alle deelnemers gaan gelijktijdig door dezelfde fasen van stoppen met roken heen en kunnen elkaar helpen. Tijdens de training is er aandacht voor onderwerpen als ontwenningsverschijnselen, voeding en gewicht en hoe te handelen bij moeilijke momenten.

Pakje kans wordt georganiseerd door GGD Fryslân en Stoppen met roken Adviesbureau Diana Beek. Wilt u deelnemen aan de training? Geef u dan op voor 11 september a.s. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen met 088 22 99 216. Meer informatie over de training kunt u vinden op www.stoppenmetrokeninfryslan.nl .

 

(Foto: Michiel Minderhout)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.