Trainers vv Nijland tekenen voor een 5e jaar bij

Afgelopen week hebben de huidige trainers van Nijland, Douwe Posthuma en Pyt Nota hun contract met VV Nijland voor het seizoen 2017-2018 verlengd.

Afgelopen  week zijn Douwe en Pyt dit met het bestuur dit overeengekomen. De trainers uit eigen geledingen zijn nu bezig aan het vierde seizoen bij de club. Van beide kanten bevalt de samenwerking uitstekend getuige de contractverlenging vijfde seizoen.

Deze verlenging is in goed overleg tussen bestuur, technische commissie en de spelersgroep tot stand gekomen. Het vertrouwen in werkwijze en de goede relatie met de  spelersgroep, stafleden en de rest van de vereniging heeft mede geleid tot deze contractverlenging.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.