Trainers sc Bolsward verlengen contract

SC Bolsward is met Marc van Hiel zijn en Wilco de Bakker  overeengekomen om de samenwerking met een seizoen te verlengen.

Van Hiel is sinds het seizoen 2015-2016 trainer van de zondagselectie van de Bolswarder voetbalclub. Momenteel staat het 1e zondag elftal op de 2e plaats in de 3e klasse. Na de promotie van afgelopen seizoen een meer dan verdienstelijke prestatie.

De Bakker is sinds het seizoen 2014-2015 aan SC Bolsward verbonden. In het eerste seizoen als A junioren trainer en tijdelijk als eindverantwoordelijke voor de zondagselectie. Vanaf het seizoen 2015-2016 staat Wilco als trainer voor de zaterdagselectie van SC Bolsward. Momenteel staat het 1e elftal zaterdag in de middenmoot van de 4e klasse.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.