Trainer Sc Bolsward Zondag tekent voor een jaar bij

Trainer Erhan Ergoz heeft zijn contract met Sc Bolsward voor een jaar verlengd. De trainer/coach van het eerste zondagsteam van de fusieclub heeft donderdagavond 17 april zijn nieuwe contract getekend.

Hij staat met zijn team aan de vooravond van de belangrijke stadsderby tegen de stadsgenoot RES die zondagmiddag om 14.00 uur op het programma staat. Bij winst is het eerste kampioenschap van de kersverse fusieclub een feit. Zowel Ergoz als de club wilde de contractverlenging echter niet van dat moment af laten hangen.

Ergoz: “We hebben we bewust voor dit moment gekozen. We willen ongeacht van het resultaat van zondag gewoon met elkaar door. We hebben tot nu toe geweldig seizoen gedraaid. De ploeg is jong. Ik ben jong en we hebben verschrikkelijk veel geleerd en veel progressie gemaakt. Maar we zijn er nog niet. Er zit nog zoveel perspectief in dit team en de ambitie is groot. We zijn met z’n allen aan een klus begonnen en daar zijn we nog niet mee klaar. Ik wil graag door met de club en zij dus met mij. Daarom is dit het goede moment om bij te tekenen.”

Fotobijschrift:

In het bijzijn van penningmeester Lammert Leeuwen (links), bestuursvoorzitter Arno Wip (2e van links) en technisch coördinator Sidney Zeegers tekent trainer Erhan Ergoz zijn nieuwe contract. (Foto Huib Eijer)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *