Toprenners aan de start bij Enecotour

Bolsward – Greg Van Avermaet en Peter Sagan rijden dit jaar de Eneco Tour. Dat heeft de organisatie donderdag bevestigd.

 Daarmee heeft de enige WorldTour-etappekoers in Nederland zich verzekerd van de deelname van de wereldkampioen en de olympisch kampioen.

Van Avermaet werd afgelopen zaterdag olympisch kampioen door winst in de wegwedstrijd op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Sagan ziet de Eneco Tour als ideale voorbereiding op het WK in Qatar waar hij zijn titel wil verdedigen, meldt de organisatie.

De Eneco Tour wordt dit jaar in september gehouden. De start is op 19 september in Bolsward en de finish is zes dagen later in het Belgische Geraardsbergen.

foto via Facebook Enecotour

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.