Topdrukte voor Sinterklaas

Het was een drukke middag voor Sinterklaas zaterdagmiddag want het aantal deelnemers aan de Zwarte Pieten Vossenjacht was enorm.

De belangstelling was zo groot dat er zelfs een file ontstond in de Kerkstraat bij het inleverpunt van de stempelkaarten. Want het was Sinterklaas zelf, die ondanks alle drukte rondom 5 december, aanwezig was in zijn slaapverblijf om die stempelkaarten in te nemen en om de kinderen een kleinigheid mee te geven.En dat leverde prachtige fotomomenten op.

De stempels hadden de kinderen verzameld door in de stad op zoek te gaan naar 11 zwarte pieten die zich hadden verstopt in verschillende winkels in de stad.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.