Topdrukte bij Friese Sterren Stralen

Er moesten stoelen worden bijgezet in de Martinikerk. Zo’n 700 mensen kwamen af op het Friese sterren stralen concert in de Martinikerk.

Omdat de toegang gratis was liep de kerk vanaf 19 uur al vol, terwijl dit eigenlijk pas vanaf 19.30 uur zou. Men moest men overgaan tot het bijzetten van stoelen. In eerste instantie had men het kerkje van Burgwerd in de planning om te gebruiken voor het concert, maar steeds meer artiesten wilden belangeloos meewerken. Vandaar dat men moest uitwijken naar een andere locatie en even leek het er vanavond op dat zelfs de Martinikerk te klein was. Onder andere  Die Twa, Meriyem Manders, Sarina, Leny Dijkstra, Rense Westra, Piet Paulusma, Lianne, Twarres, Wout Zijlstra, Syb van der Ploeg en het gospelkoor Different People zorgden ervoor dat het publiek bijna anderhalf uur vermaakt werd.  En dat allemaal voor de Doe een wens stichting. Tussen de verschillende optredens door vertelde Wenskind Laura (foto) waarom het werk van de Doe een wens stichting zo belangrijk is. Halverwege de avond was er een collecte die geheel naatr Doe een wens ging. Ook de opbrengst van oliebollen verkoop van Chefkok Reitse ging volledig naar het werk van de stichting die de liefste wens vervult voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

(meer foto’s bij lees meer)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.