Topdrukte bij Ernst, Bobbie en de rest

Om 13 uur stonden de eerste kinderen al voor het hek van het Julianapark te wachten op hun grote helden Ernst en Bobbie.

Die naar Bolsward waren gekomen om een show te brengen op het podium in het park. Onder perfecte weersomstandigheden zaten alle kinderen en stonden ze ook regelmatig even om mee te dansen en te springen. Een aantal mensen uit het publiek kreeg even een hoofdrol toen bleek dat het showballet van de mannen niet mee was gekomen naar Bolsward.

Voor de wedstrijd wie kan het hardste zingen, de jongens of de meiden,  werd onze stagiaire Ellemein Dijkstra uit het publiek gehaald. Zij kon alleen maar concluderen dat het gelijk spel werd.

Fotoalbum gemaakt door Ellemein Dijkstra

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.