Tomke op bezoek bij de Stampertjes in Huylckenstein

Peuteropvang De Stampertjes (Huylckenstein) hebben woensdag 3 februari een voorleesontbijt georganiseerd.

Het is deze week nationale voorleesweek, en daar wilde peuteropvang de Stampertjes graag aandacht aan besteden. Er waren 18 peuters die om 8.15 aanschoven in het restaurant van Huylckenstein. In het bijzijn van een paar bewoners die daar ontbeten, hebben de peuters genoten van heerlijke broodjes. Een groep enthousiaste ouders hebben bij dit feest meegeholpen, iets waar men bij de peuteropvang erg blij mee is.

Aan het einde van het ontbijt kregen de peuters hoog bezoek van Tomke. Wat was dat een feest! Er werden samen liedjes gezongen en natuurlijk samen met Tomke een boekje voorgelezen. Tomke gaf aan het einde aan alle kinderen een voorleesboek over zichzelf, een poster van het boekje van “het nieuwe geitje” en een folder met tips voor ouders!
Tomke hoopt natuurlijk dat de ouders thuis ook veel zullen voorlezen.

De peuteropvang De Stampertjes is alle dagen geopend van 8.15-11.45. Per 15 februari start men met een extra peuteropvang groep De Bron/ Blinker. Daarnaast is er een Buitenschoolse opvang De Bron/ Blinker. Men biedt opvang aan kinderen van beide basisscholen. De Bso is elke dag geopend van 7.00-18.00. Na de zomervakantie start er een kinderdagverblijf van 0-4 jaar.

Wilt u meer informatie kunt u kijken op www.kinderopvangfriesland.nl of contact opnemen met ons hoofdkantoor 0517-380680. De peuteropvang is te bereiken op 06-13492710.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *