Tomke bezoekt kinderen van kinderopvang De Bron/Blinker en De Stampertjes

Dinsdag 6 juni heeft de kinderopvang locatie De Bron/ Blinker en De Stampertjes (Huylckenstein) van Stichting Kinderopvang Friesland hoog bezoek gehad van Tomke.

Deze week is het Fryske Forlêswike 5 tm 9 juni en daar besteed SKF graag aandacht aan! Tomke toert deze maand door Fryslan met een nieuwe poppenkast voorstelling “Tomke en het wunderaai”. Stichting Kinderopvang Friesland heeft Tomke hoogst persoonlijk uitgenodigd De kinderopvang vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan de Friese taal.

De opvang biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Zelfs de kinderen van het kinderdagverblijf De Bron Blinker waren erbij! De kinderen vonden het Wunderaai zo bijzonder en speciaal, het ei kon zingen en muziek maken. Ze waren er helemaal van onder de indruk!

Verder wordt er elke dag deze week voorgelezen door Pakes en Beppes uit het Tomke boekje en de kinderen krijgen een Tomke boekje mee naar huis.

Wilt u meer informatie over KDV/POV of BSO Bron/ Blinker of POV De Stampertjes (Huylckenstein), kijkt u dan op onze website www.kinderopvangfriesland.nl/bronblinker of bel naar 06-13492710.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *