Toertocht voor scootmobiels en fietsers

De scootmobiel wordt een steeds vertrouwder beeld in de huidige samenleving, een prachtig alternatief voor mensen die slecht ter been zijn en niet meer kunnen fietsen.

Niet alleen geschikt voor de boodschappen of familiebezoek maar ook ideaal voor het maken van een tochtje door het Friese land.  Fietsclub Vrolijk Uit Toeren organiseert samen met Sociaal Collectief op 13 september een speciale tocht voor senioren met een scootmobiel. Samen met anderen genieten van de mooie Friese omgeving van Bolsward met onderweg een bakje koffie en wat lekkers.

Meedoen kost vijf euro. Opgeven is niet nodig, op tijd komen wel. Om half twee vertrekt de groep.

Sociaal Collectief biedt ondersteuning bij het behouden en ontwikkelen van initiatieven in buurten, wijken en dorpen. Elkaar kennen en samenwerking zoeken is daarbij belangrijk. Het Collectief legt contact met inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers en stimuleert om talenten en kennis met elkaar te delen. www.stichtingsociaalcollectief.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.