Toerit A7 dit weekend afgesloten

Toerit 17 bij Bolsward richting Sneek is dit weekend afgesloten. Rijkswaterstaat zal van vrijdagavond  20.00 uur tot maandag 23 juni 6.00 uur bezig zijn met  asfaltwerkzaamheden.

 

Gedurende de werkzaamheden is de toerit volledig afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via de eerstvolgende op- en afrit. In verband met asfalteringswerkzaamheden is op de A7 tussen Witmarsum en Bolsward één rijstrook beschikbaar en geldt een verlaagde maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.