Toch veel drukte ondanks natte start (foto's en video)

Om 8 uur stond een grote groep marktkoopmannen ter hoogte van De Ossekop te praten:”Wat zullen we doen, gaan we opbouwen, wachten we nog even of gaan we weg”?

En de meningen bleven verdeeld, een aantal begon te bouwen, een aantal wachtte nog even en ook vertrok een aantal huiswaarts. Omstreeks half 10 namen de buien wat af en werd er ineens snel opgebouwd door de wachtende marktkoopmannen en vanaf 10 uur liep het centrum langzaam maar zeker voller. Uiteraard waren er gaten tussen de vele kraampjes. Maar er was genoeg te “sneupen”. In tegenstelling tot eerdere berichten is er vandaag geen kindervrijmarkt want de scholen waren gewoon open. Maar zaterdag krijgt de jeugd weer de kans om hun waar aan te prijzen.

(meer foto’s)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.