Timpetiid festival

Sharon Evita Bakker uit Workum werk bij zorg/leerbedrijf ‘Op ‘e timpe’ in Hieslum als secretaresse. Op `e Timpe is speciaal voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Samen met deze stichting organiseert Sharon het theater, muziek endansfestival Timpetiid.

O.a. Doede Bleeker, Rolling  Home, Zanger Rein uit Bolsward en nog vele andere artiesten.

Zij zullen act de présence geven.Het Timpetiid Festival is met name bedoeld voor mensen met een beperking, maar iedereen is natuurlijk welkom.

Dit, omdat er niet zoveel uitgaansgelegenheden voor mensen met een beperking zijn en dus het aanbod voor hen schaars is.Ook is het vaak zo dat ze een kleiner netwerk hebben en daardoor dus weinig sociale contacten. Die zorgen wil men graag (voor even) wegnemen door ze samen te laten komen op die dag. Op het festival zullen bekende mensen optredens komen verzorgen. Er zijn nog volop kaarten verkrijgbaar via de webwinkel van Timpe Tiid.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.