Timme Schilders B.V.

Timme Schilders B.V. is een Schilder gelegen aan De Marne 29B in Bolsward.

Meer informatie over Timme Schilders B.V. in Bolsward

Timme Schilders is een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt, waaronder schilderwerken, glasactiviteiten, vastgoedonderhoud en houtrot herstel. Voor schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar geldt een laag BTW-tarief van 9%. Het leveren van glas voor nieuwbouwprojecten, renovaties en schadegevallen is een belangrijk onderdeel van de glasactiviteiten van Timme Schilders. Bij vastgoedonderhoud heeft de opdrachtgever de keuze uit binnen- en buitenschilderwerk. Houtrot ontstaat meestal door schimmels in een vochtig klimaat en om houtrot te krijgen moeten er vier elementen aanwezig zijn: vocht, zuurstof, warmte en een voedingsbodem. Timme Schilders is gevestigd in Bolsward en is bereikbaar via telefoon en e-mail. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en heeft een BTW-nummer.

Wil je weten wat Timme Schilders B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timme Schilders B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timme Schilders B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timme Schilders B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Timme Schilders B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timme Schilders B.V.

Bezoekers bekeken ook