Timm woningen blijken populair

Bolsward krijgt binnenkort 17 Timm woningen, de starterswoningen komen aan de Greiden op het braakliggend terrein waar vroeger basisschool de Opbouw stond.

Timm is een prefab woningtype welke is ontwikkeld door VDM in Drogeham en ingenieursbureau  Toeck en is een kant en klare woning voor €89.700,- . De woning wordt verkocht met een betegelde keuken, fornuis, oven, koelkast en wasmachine.

De spotgoedkope woningen blijken populair te zijn,in Bolsward kostte het VDM slechts zes weken om de woningen te verkopen en in Drachten startte in augustus de verkoop van 72 Timm/woningen. Men dacht zeker twee jaar nodig te hebben om deze wonngen te verkopen maar inmiddels zijn daar al 65 woningen verkocht.

De bouw van de Timm woningen in Bolsward zal eind november beginnen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.