Timm woningen allemaal verkocht (update)

De 17 Timm woningen die aan de Greiden in Bolsward gebouwd zullen worden zijn allemaal verkocht.

Vrijdag 7 maart werd door wethouder Gea Akkerman en Foppe van der Meer, directeur van VDM uit Drogeham de overeenkomst getekend voor de bouw van zeventien Timm-woningen op de Greiden in Bolsward.

Medio oktober start de bouw van de woningen,de nieuwe eigenaren kunnen de Kerstdagen in hun eigen TIMM woningen vieren. 

De Timm- woning is een nieuw concept woning waarbij we de bouwkosten zo laag mogelijk willen houden. Daarnaast zijn de woningen energiezuinig en maakt VDM gebruik van duurzame materialen. Bij de prijs van woning zit al een keuken en badkamer inbegrepen. Daarnaast hebben de woningen bij oplevering al een vloer en is het spuit-en schilderwerk gedaan. In alle woningen is vloerverwarming aangelegd. “We vinden het mooi dat we de eerste Timm-woningen in Bolsward in de verkoop kunnen brengen” aldus Foppe van der Meer, directeur VDM.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.