Tijdelijk wonen en werken in oude Rabobankgebouw

Nadat de Rabobank aan ’t Skilwyk is verhuisd naar een nieuwe locatie, worden de deuren van het gebouw nu opnieuw geopend.  CareX Fryslan, tijdelijke huisvester, heeft het gebouw recent in beheer gekregen.

1-Afstandmeten.nl - Google Chrome 11-2-2017 204021Het pand zal tijdelijk bewoond worden en daarnaast is er aan de voorzijde plek voor bedrijf en winkel mogelijkheden. CareX zorgt ervoor dat het pand een invulling krijgt, zolang er nog geen nieuwe bestemming is voor het pand. Op deze manier staat het pand niet leeg en kunnen er een aantal woningzoekenden tijdelijk geholpen worden.

CareX helpt mensen die tijdelijke huisvestingsproblematiek hebben,
bijvoorbeeld door een scheiding of relatiebreuk. In totaal kunnen er  acht
mensen wonen. Als bewoner heb je een of twee ruimtes om te wonen en je
deelt de douche, keuken en toilet met de andere bewoners. Aan de voorzijde
is plek voor een bedrijf/winkel, deze ruimte heeft een aparte ingang.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met CareX (058-7113308 ). CareX heeft tevens elke werkdag tussen 10.30 – 11.30 uur een inloopuur voor kennismakingsgesprekken.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.