theaterweekend in Patershuis Bolsward

Het Patershuis in Bolsward is een nieuwe locatie in het centrum van Bolsward, waar theatermaakster en projectleider Kirsten Dijk op laagdrempelige wijze culturele ontmoetingen organiseert.

Op zaterdag 1 en zondag 2 april vindt er in het Patershuis een theaterweekend plaats, wat speciaal gericht is op amateurspelers binnen het theatercircuit. Vind je het leuk om toneel te spelen, maar wil je niet elke week verplicht naar een vereniging? Of speel je juist met alle liefde bij een vereniging, maar wil je graag je eigen spel eens wat meer verdiepen? Dan is dit weekend voor jou bedoeld!

Tijdens het theaterweekend werken we met een kleine groep spelers, vanaf 16 jaar, aan improvisatie, tekst, typetjes / personages en aan jezelf als acteur. We gaan met verschillende spelopdrachten aan de gang en je wordt uitgedaagd om je eigen spel verder te ontwikkelen. Vaak heb je voor eigen spelontwikkeling tijdens de repetitie bij een vereniging niet zoveel tijd, omdat de focus bij de voorstelling ligt.

Nu is er juist de ruimte om meer te ontdekken, plezier te hebben en te kijken naar hoe bepaalde spelopdrachten je net iets meer vertrouwen kunnen geven op het speelvlak. Ervaring is niet nodig, een beetje lef en enthousiasme is meer dan genoeg.

Het Patershuis heeft een mooie workshopruimte waar we aan het werk gaan. Voor de lunch wordt gezorgd en er is thee, koffie en fris met iets lekkers. Je hebt de tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en beter te leren kennen. We sluiten de tweedaagse af met jullie eigen presentatie, die je zelf hebt vorm gegeven. De kosten voor het hele weekend zijn € 150, maar je kunt ook alleen op zaterdag meedoen voor € 80 Op zaterdag werken we van 10.00 uur tot 16.30 uur en op zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Voor meer informatie over het Theaterweekend  kun je contact met ons opnemen met Kirsten Dijk  of via 06-55134390

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.