The Beatlessesion spelen in Zwols ziekenhuis

“Dat was super! Er staan drie man maar jullie klinken als zeven Werkelijk prachtig.” of “Dit zijn paar fijne extra vitamines die jullie langs komen brengen.”

Dat waren twee van de vele bijzondere reacties die klaas Zijlstra, Sjoerd de Vries en Mathijs Klein van The Beatles Sessions donderdagmiddag te horen kregen tijdens hun optreden in het Isala ziekenhuis in Zwolle.
Ze deden dit in het kader van Bedside Buskers.

Bedside Buskers is gebaseerd op een geslaagd concept uit Amerika. Daar zijn deze ziekenhuiskamerconcert al langere tijd . Met een speciale “bedstagepass” konden de mannen op deze manier voor 36 patiënten, elf medewerkers en 25 bezoekers. En dat werd zo goed gewaardeerd dat één patiënt de muzikanten bleef volgen op de gang langs de kamers om zo lang mogelijk te genieten van de klanken van de Bolswarder band.

Op een vraag van The Beatles Sessions:” Hebben jullie behoefte aan nog een muziekje?” Riep een patiënt de jongens toe: “Nou, ik zeg, knal er nog maar eentje uit, of niet buuf??”
Het is wat de Beatles Sesssions betreft niet de laatste keer dat ze in een ziekenhuis gaan spelen. Ze hebben er alle drie een dankbaar gevoel aan overgehouden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *