TexMex-concert Dwayne Verheyden in Hieslum

HIESLUM – Vorig jaar juli stonden zij met veel succes op de bühne in Hieslum en nu komen ze op zondagmiddag 24 juni weer naar MuzykkafeeDeVillein Hieslum voor een concert: het Limburgse TexMex-duo DwayneVerheyden en Geert Verheijden.

Zanger DwayneVerheyden is een accordeonvirtuoos en wordt muzikaal begeleid door Geert Verheijden (zang/gitaar). Gek genoeg is Verheyden als TexMex-muzikant bekender in de TexMex-scene in de Verenigde Staten en Mexico dan in eigen land. Hij speelt daar regelmatig samen met de wereldberoemde TexMex-accordeonkoning FlacoJimenez en ook trad hij op met onder andere Los Lobos (bekend van de hit La Bamba). Op 20 september 2014 won Verheyden in Texas, als eerste Europese muzikant ooit, de Amerikaanse Tejano Music Award in de Categorie ‘Best New TexMex Group’.  Op 24 juni staat hij dus op de bühne op de Tempelreed 14 in Hieslum. Het concert begint om 15.00 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.