Tevredenheid bij Dekker ondanks verlies tegen Peter Wright

Nadat Dekker eerder vandaag met 4-6 gewonnen had van de Belg Kim Huybrechts, moest hij later die dag aantreden tegen Peter Wright voor een plek in de halve finale.

Archieffoto via jandekker.com

Wright bleek een maatje te groot voor de darter uit Bolsward want Wright liep vrij snel uit naar 4-0. Toch wist Dekker terug te komen tot 4-2. De kans om tot 4-3 te komen pakte hij echter niet en daarmee werd het 5-2. Ook de laatste set werd gewonnen door Wright.

Dekker kan ondanks het verlies terug zien op een goed toernooi met de overwinningen op Alan Norris en Kim Huybrechts . Het was voor Dekker de eerste keer dat hij de laatste acht bereikte op een Euro Tour-evenement.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.