Tenminste vier Friese kanshebbers voor openingsact Aaipop

Nijland – Zondag 12 februari belooft een gezellige muziekmiddag en avond te worden in partycentrum Noflik Easterein. Stifting Aaipop organiseert deze middag in samenwerking met Friesland Pop het jaarlijkse talentenjacht evenement ‘Aaipop der op út’.

Het evenement vindt dit jaar voor de tiende keer plaats en heeft als doel om Friese artiesten te stimuleren in hun ontwikkeling, motivatie en inspiratie en een podium voor hun te creëren. Daarnaast biedt het evenement ruimte voor een gezellige Friese muziekmiddag voor muziek- en Aaipopliefhebbers.

Artiesten kunnen zich nog altijd opgeven om deel te nemen aan deze muziekstrijd. Winnende artiest of band krijgt de eer het 30ste Aaipopfestival in Nijland te openen op Paasmaandag 17 april 2017. Opgeven kan via dit e-mail adres  of via dit e-mail adres.

Op 12 februari 2017 zullen er in ieder geval vier artiesten of bands het tegen elkaar opnemen. Sequens, De Velly’s, Esmée Ynema en Joop Obama. De driekoppige jury bestaande uit, troubadour Bruno, Henk Wetting (bassist van onder andere de bands Sebeare en Xigatze) en Pieter de Boer (bestuurslid Aaipop). Aaipop der op út begint om 16.00 uur, maar 15.00 uur zal Partycentrum Noflik Easterein haar deuren al openen aan de Sibawei 2 in Easterein. Entree is gratis en Troubadour Bruno zal de avond muzikaal afsluiten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *